Nabeschouwing Hull City - Peterborough United (1-2) || Championship 2021/2022

Woensdag 20 oktober 2021 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Hull City het woensdag 20 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Peterborough United (1-2)

Het Championship duel tussen Hull City en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Leigh Doughty geëindigd in een 1-2 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door J. Taylor, waarmee Peterborough United met 0-1 de leiding nam. Hull City kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Magennis, die daarmee de stand op 1-1 zette. Een penalty in de 66e minuut was de ideale kans voor Hull City om te scoren. J. Magennis was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

In de 72e minuut was het Peterborough United dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van S. Dembele, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Leigh Doughty, waardoor Peterborough United dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hull City - Peterborough United 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Hull City Gele kaart voor T. Huddlestone Hull City
16' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor R. Edwards Peterborough United
29' Wissel Hull City Wissel R. Smallwood voor T. Huddlestone Hull City
43' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Taylor met assist van J. Grant Peterborough United 0-1
46' Doelpunt Hull City Doelpunt J. Magennis met assist van C. Elder Hull City 1-1
47' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor N. Thompson Peterborough United
61' Wissel Peterborough United Wissel J. Ward voor J. Knight Peterborough United
66' Penalty gemist Hull City Penalty gemist J. Magennis Hull City
66' Wissel Peterborough United Wissel H. Burrows voor D. Butler Peterborough United
72' Doelpunt Peterborough United Doelpunt S. Dembele met assist van J. Grant Peterborough United 1-2
73' Wissel Hull City Wissel G. Moncur voor G. Honeyman Hull City
73' Wissel Hull City Wissel T. Eaves voor J. Magennis Hull City
79' Wissel Peterborough United Wissel C. Coventry voor J. Grant Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Peterborough United
Opstellingen Hull City - Peterborough United
De opstellingen van Hull City en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hull City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.