Nabeschouwing Luton Town - Bristol City (2-1) || Championship 2021/2022

Dinsdag 25 januari 2022 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Luton Town het dinsdag 25 januari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bristol City. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Bristol City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Bristol City (2-1)

Het Championship duel tussen Luton Town en Bristol City is onder leiding van scheidsrechter Andy Davies geëindigd in een 2-1 overwinning voor Luton Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door T. Lockyer, waarmee Luton Town met 1-0 de leiding nam. Bristol City kwam in de 56e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Weimann, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 68e minuut zette E. Adebayo zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Luton Town de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andy Davies, waardoor Luton Town dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Luton Town - Bristol City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Bristol City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor L. Berry Luton Town
42' Doelpunt Luton Town Doelpunt T. Lockyer met assist van J. Bree Luton Town 1-0
56' Doelpunt Bristol City Doelpunt A. Weimann met assist van A. Semenyo Bristol City 1-1
61' Wissel Luton Town Wissel A. Campbell voor L. Berry Luton Town
61' Wissel Luton Town Wissel F. Onyedinma voor A. Muskwe Luton Town
62' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor A. Semenyo Bristol City
67' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor C. Pring Bristol City
68' Doelpunt Luton Town Doelpunt E. Adebayo met assist van T. Lockyer Luton Town 2-1
76' Wissel Bristol City Wissel N. Wells voor A. Semenyo Bristol City
76' Wissel Bristol City Wissel J. Williams voor C. ODowda Bristol City
85' Wissel Bristol City Wissel T. Conway voor J. Dasilva Bristol City
87' Wissel Luton Town Wissel P. Kioso voor T. Lockyer Luton Town
96' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor P. Kioso Luton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Bristol City
Opstellingen Luton Town - Bristol City
De opstellingen van Luton Town en Bristol City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Luton Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Bristol City zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.