Nabeschouwing Luton Town - Hull City (1-0) || Championship 2021/2022

Zaterdag 23 oktober 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Luton Town het zaterdag 23 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Hull City (1-0)

Het Championship duel tussen Luton Town en Hull City is onder leiding van scheidsrechter John Busby geëindigd in een 1-0 overwinning voor Luton Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door E. Adebayo, waarmee Luton Town met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Luton Town.

LIVE Luton Town - Hull City 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Luton Town Doelpunt E. Adebayo met assist van F. Onyedinma Luton Town 1-0
22' Wissel Luton Town Wissel P. Ruddock voor L. Berry Luton Town
27' Gele kaart Hull City Gele kaart voor D. Bernard Hull City
46' Wissel Luton Town Wissel C. Jerome voor E. Adebayo Luton Town
64' Wissel Hull City Wissel G. Moncur voor M. Wilks Hull City
69' Wissel Hull City Wissel T. Eaves voor J. Magennis Hull City
78' Wissel Luton Town Wissel R. Burke voor F. Onyedinma Luton Town
83' Wissel Hull City Wissel R. Williams voor G. Honeyman Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Hull City
Opstellingen Luton Town - Hull City
De opstellingen van Luton Town en Hull City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Luton Town gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Hull City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Luton Town - Hull City

Luton Town en Hull City treffen elkaar in de 14e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Busby en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Luton Town en Hull City in de Championship vond plaats op 18 juli 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Luton Town. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Hull City favoriet. 3 keer wist de ploeg van Luton Town te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Luton Town. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Luton Town 2
Winst Hull City 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Luton Town op een 10e positie staat, terwijl we Hull City terugvinden op de 22e plaats.