Nabeschouwing Luton Town - Middlesbrough (3-1) || Championship 2021/2022

Dinsdag 2 november 2021 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Luton Town het dinsdag 2 november 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Middlesbrough (3-1)

Het Championship duel tussen Luton Town en Middlesbrough is onder leiding van scheidsrechter Tim Robinson geëindigd in een 3-1 overwinning voor Luton Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door J. Coburn, waarmee Middlesbrough met 0-1 de leiding nam. Luton Town kwam in de 57e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Bradley, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 60e minuut zette E. Adebayo zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Luton Town de leiding in de wedstrijd nam.

Na 62 minuten werd de voorsprong voor Luton Town vergroot nadat H. Cornick de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Luton Town.

LIVE Luton Town - Middlesbrough 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt J. Coburn met assist van A. Sporar Middlesbrough 0-1
30' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor D. Potts Luton Town
31' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor J. Bree Luton Town
39' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor M. Crooks Middlesbrough
55' Wissel Luton Town Wissel F. Onyedinma voor D. Potts Luton Town
57' Doelpunt Luton Town Doelpunt S. Bradley met assist van J. Bree Luton Town 1-1
59' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor J. Coburn Middlesbrough
60' Doelpunt Luton Town Doelpunt E. Adebayo met assist van P. Ruddock Luton Town 2-1
62' Doelpunt Luton Town Doelpunt H. Cornick Luton Town 3-1
68' Wissel Middlesbrough Wissel D. Watmore voor A. Sporar Middlesbrough
70' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor F. Onyedinma Luton Town
74' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor D. Watmore Middlesbrough
77' Wissel Middlesbrough Wissel S. J. Lea voor M. Crooks Middlesbrough
79' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor H. Lansbury Luton Town
81' Wissel Luton Town Wissel D. Hylton voor H. Cornick Luton Town
83' Wissel Middlesbrough Wissel W. Kokolo voor O. Hernandez Middlesbrough
89' Wissel Luton Town Wissel C. Jerome voor E. Adebayo Luton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Middlesbrough
Opstellingen Luton Town - Middlesbrough
De opstellingen van Luton Town en Middlesbrough zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Luton Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Middlesbrough zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.