Nabeschouwing Luton Town - Millwall (2-2) || Championship 2021/2022

Zaterdag 2 april 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Luton Town het zaterdag 2 april 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Millwall (2-2)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen Luton Town en Millwall geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door T. Bradshaw, waarmee Millwall met 0-1 de leiding nam. Luton Town kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Adebayo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 81e minuut zette B. Afobe zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Millwall de leiding in de wedstrijd nam.

Na 87 minuten was het J. Cooper die de bal in eigen doel werkte, waardoor Luton Town op 2-2 kwam te staan.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Luton Town - Millwall 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Millwall Doelpunt T. Bradshaw met assist van J. Wallace Millwall 0-1
33' Doelpunt Luton Town Doelpunt E. Adebayo met assist van A. Bell Luton Town 1-1
64' Wissel Luton Town Wissel F. Onyedinma voor H. Cornick Luton Town
73' Wissel Millwall Wissel O. Burke voor T. Bradshaw Millwall
81' Doelpunt Millwall Doelpunt B. Afobe met assist van O. Burke Millwall 1-2
83' Wissel Luton Town Wissel C. Jerome voor D. Potts Luton Town
83' Wissel Luton Town Wissel R. Snodgrass voor P. Ruddock Luton Town
87' Eigen doelpunt Luton Town Eigen doelpunt J. Cooper Luton Town 2-2
92' Wissel Millwall Wissel M. Kieftenbeld voor J. Wallace Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Millwall
Opstellingen Luton Town - Millwall
De opstellingen van Luton Town en Millwall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Luton Town gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Millwall zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Luton Town - Millwall

Luton Town en Millwall treffen elkaar in de 40e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Graham Scott en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Luton Town en Millwall in de Championship vond plaats op 16 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Luton Town. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Millwall favoriet. 3 keer wist de ploeg van Luton Town te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Luton Town. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Luton Town 2
Winst Millwall 3
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Luton Town op een 4e positie staat, terwijl we Millwall terugvinden op de 10e plaats.