Nabeschouwing Luton Town - Peterborough United (3-0) || Championship 2021/2022

Zaterdag 7 augustus 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Luton Town het zaterdag 7 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Peterborough United (3-0)

Het Championship duel tussen Luton Town en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Andy Woolmer geëindigd in een 3-0 overwinning voor Luton Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door E. Adebayo, waarmee Luton Town met 1-0 de leiding nam. Luton Town vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Cornick op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut volgde een derde treffer van Luton Town, waarmee F. Onyedinma zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andy Woolmer, waardoor Luton Town dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Luton Town - Peterborough United 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor F. Kent Peterborough United
30' Doelpunt Luton Town Doelpunt E. Adebayo met assist van F. Onyedinma Luton Town 1-0
56' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Knight Peterborough United
59' Wissel Peterborough United Wissel J. Randall voor J. Tomlinson Peterborough United
62' Wissel Peterborough United Wissel E. Hamilton voor J. Knight Peterborough United
64' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor M. Beevers Peterborough United
68' Doelpunt Luton Town Doelpunt H. Cornick met assist van F. Onyedinma Luton Town 2-0
69' Wissel Peterborough United Wissel R. Edwards voor F. Kent Peterborough United
71' Doelpunt Luton Town Doelpunt F. Onyedinma Luton Town 3-0
78' Wissel Luton Town Wissel A. Muskwe voor H. Cornick Luton Town
82' Wissel Luton Town Wissel C. Mendes Gomes voor F. Onyedinma Luton Town
84' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Ward Peterborough United
85' Wissel Luton Town Wissel H. Lansbury voor P. Mpanzu Luton Town
87' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor S. Szmodics Peterborough United
92' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor J. Bree Luton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Peterborough United
Opstellingen Luton Town - Peterborough United
De opstellingen van Luton Town en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Luton Town gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.