Nabeschouwing Luton Town - Stoke City (0-1) || Championship 2021/2022

Zaterdag 6 november 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Luton Town het zaterdag 6 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Stoke City. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Stoke City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Stoke City (0-1)

Het Championship duel tussen Luton Town en Stoke City is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Moss geëindigd in een 0-1 overwinning voor Stoke City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door J. Brown, waarmee Stoke City met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Stoke City.

LIVE Luton Town - Stoke City 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Stoke City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Stoke City Doelpunt J. Brown met assist van R. Sawyers Stoke City 0-1
48' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor D. Batth Stoke City
51' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor L. Ostigard Stoke City
63' Wissel Luton Town Wissel A. Muskwe voor R. Burke Luton Town
64' Wissel Luton Town Wissel F. Onyedinma voor H. Cornick Luton Town
64' Wissel Stoke City Wissel M. Vrancic voor S. Fletcher Stoke City
65' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor T. Smith Stoke City
70' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor J. Bursik Stoke City
71' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor A. Campbell Luton Town
75' Wissel Stoke City Wissel B. Wilmot voor T. Smith Stoke City
80' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor J. Brown Stoke City
81' Wissel Luton Town Wissel J. Clark voor G. Osho Luton Town
84' Wissel Stoke City Wissel S. Surridge voor J. Brown Stoke City
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Stoke City
Opstellingen Luton Town - Stoke City
De opstellingen van Luton Town en Stoke City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Luton Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Stoke City zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Luton Town - Stoke City

Luton Town en Stoke City treffen elkaar in de 17e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Moss en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Luton Town en Stoke City in de Championship vond plaats op 20 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Stoke City. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Stoke City favoriet. 5 keer wist de ploeg van Luton Town te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Luton Town. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Luton Town 0
Winst Stoke City 5
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Luton Town op een 8e positie staat, terwijl we Stoke City terugvinden op de 6e plaats.