Nabeschouwing Luton Town - Sunderland (1-1) || Championship 2022/2023

Zaterdag 29 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Luton Town het zaterdag 29 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Sunderland (1-1)

De Championship 2022/2023 wedstrijd tussen Luton Town en Sunderland geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door C. Morris, waarmee Luton Town met 1-0 de leiding nam. Sunderland kwam na 78 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van E. Embleton, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Luton Town - Sunderland 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor A. Doughty Luton Town
24' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor C. Evans Sunderland
30' Wissel Luton Town Wissel L. Freeman voor H. Lansbury Luton Town
33' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor A. Bell Luton Town
47' Doelpunt Luton Town Doelpunt C. Morris met assist van A. Doughty Luton Town 1-0
60' Wissel Sunderland Wissel P. Roberts voor L. Dajaku Sunderland
61' Wissel Sunderland Wissel E. Michut voor D. Neil Sunderland
61' Wissel Sunderland Wissel E. Embleton voor A. Pritchard Sunderland
63' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor D. Cirkin Sunderland
71' Wissel Luton Town Wissel P. Ruddock voor A. Doughty Luton Town
71' Wissel Sunderland Wissel E. Simms voor C. Evans Sunderland
71' Wissel Luton Town Wissel H. Cornick voor C. Morris Luton Town
72' Wissel Luton Town Wissel S. Bradley voor A. Campbell Luton Town
78' Doelpunt Sunderland Doelpunt E. Embleton met assist van J. Clarke Sunderland 1-1
85' Wissel Luton Town Wissel C. Jerome voor E. Adebayo Luton Town
92' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor J. Clarke Sunderland
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Sunderland
Opstellingen Luton Town - Sunderland
De opstellingen van Luton Town en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Luton Town gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Sunderland zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.