Nabeschouwing Middlesbrough - Birmingham City (0-2) || Championship 2021/2022

Zaterdag 30 oktober 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Middlesbrough het zaterdag 30 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Birmingham City. De wedstrijd wordt gespeeld in Riverside Stadium in Middlesbrough.

Via de Middlesbrough - Birmingham City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Middlesbrough - Birmingham City (0-2)

Het Championship duel tussen Middlesbrough en Birmingham City is onder leiding van scheidsrechter Joshua Smith geëindigd in een 0-2 overwinning voor Birmingham City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door M. Roberts, waarmee Birmingham City met 0-1 de leiding nam. Birmingham City vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Hogan op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Birmingham City.

LIVE Middlesbrough - Birmingham City 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Middlesbrough - Birmingham City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor D. Sanderson Birmingham City
41' Wissel Middlesbrough Wissel D. Watmore voor U. Ikpeazu Middlesbrough
46' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor G. Gardner Birmingham City
53' Doelpunt Birmingham City Doelpunt M. Roberts met assist van J. Graham Birmingham City 0-1
56' Doelpunt Birmingham City Doelpunt S. Hogan met assist van T. Deeney Birmingham City 0-2
58' Wissel Middlesbrough Wissel S. J. Lea voor O. Hernandez Middlesbrough
67' Wissel Birmingham City Wissel L. Jutkiewicz voor T. Deeney Birmingham City
68' Wissel Birmingham City Wissel J. Bela voor K. Pedersen Birmingham City
86' Wissel Middlesbrough Wissel J. Coburn voor M. Crooks Middlesbrough
93' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor R. McGree Birmingham City
Video hoogtepunten en samenvatting Middlesbrough - Birmingham City
Opstellingen Middlesbrough - Birmingham City
De opstellingen van Middlesbrough en Birmingham City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Middlesbrough gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Birmingham City zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Middlesbrough - Birmingham City

Middlesbrough en Birmingham City treffen elkaar in de 15e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joshua Smith en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Middlesbrough en Birmingham City in de Championship vond plaats op 16 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Birmingham City. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Middlesbrough favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Birmingham City slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Middlesbrough 8
Winst Birmingham City 5
Gelijkspel 5
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Middlesbrough op een 7e positie staat, terwijl we Birmingham City terugvinden op de 18e plaats.