Nabeschouwing Middlesbrough - Blackpool (1-2) || Championship 2021/2022

Zaterdag 18 september 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Middlesbrough het zaterdag 18 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Riverside Stadium in Middlesbrough.

Via de Middlesbrough - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Middlesbrough - Blackpool (1-2)

Het Championship duel tussen Middlesbrough en Blackpool is onder leiding van scheidsrechter David Webb geëindigd in een 1-2 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door M. Tavernier, waarmee Middlesbrough met 1-0 de leiding nam. Blackpool kwam in de 63e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Ekpiteta, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van G. Hall kwam Blackpool in de 78e minuut op een 1-2 voorsprong te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Webb, waardoor Blackpool dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Middlesbrough - Blackpool 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Middlesbrough - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt M. Tavernier met assist van D. Fry Middlesbrough 1-0
12' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor D. Fry Middlesbrough
35' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor M. Crooks Middlesbrough
56' Wissel Middlesbrough Wissel I. Jones voor A. Dijksteel Middlesbrough
63' Doelpunt Blackpool Doelpunt M. Ekpiteta met assist van R. Keogh Blackpool 1-1
71' Wissel Blackpool Wissel G. Madine voor T. John-Jules Blackpool
78' Eigen doelpunt Blackpool Eigen doelpunt G. Hall Blackpool 1-2
79' Wissel Middlesbrough Wissel M. Payero voor S. J. Lea Middlesbrough
86' Wissel Blackpool Wissel J. Yates voor S. Lavery Blackpool
88' Wissel Middlesbrough Wissel U. Ikpeazu voor J. Howson Middlesbrough
93' Wissel Blackpool Wissel J. Gabriel voor J. Bowler Blackpool
93' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor J. Gabriel Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Middlesbrough - Blackpool
Opstellingen Middlesbrough - Blackpool
De opstellingen van Middlesbrough en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Middlesbrough gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Blackpool zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Middlesbrough - Blackpool

Middlesbrough en Blackpool treffen elkaar in de 8e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Webb en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Middlesbrough en Blackpool in de Championship vond plaats op 10 februari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Middlesbrough. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Blackpool favoriet. 4 keer wist de ploeg van Middlesbrough te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Middlesbrough. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Middlesbrough 3
Winst Blackpool 4
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Middlesbrough op een 13e positie staat, terwijl we Blackpool terugvinden op de 21e plaats.