Nabeschouwing Middlesbrough - Huddersfield Town (0-2) || Championship 2021/2022

Maandag 18 april 2022 - 13:30 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Middlesbrough het maandag 18 april 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Riverside Stadium in Middlesbrough.

Via de Middlesbrough - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Middlesbrough - Huddersfield Town (0-2)

Het Championship duel tussen Middlesbrough en Huddersfield Town is onder leiding van scheidsrechter Darren England geëindigd in een 0-2 overwinning voor Huddersfield Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door M. Sarr, waarmee Huddersfield Town met 0-1 de leiding nam. Huddersfield Town vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Rhodes op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Huddersfield Town.

LIVE Middlesbrough - Huddersfield Town 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Middlesbrough - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor H. Toffolo Huddersfield Town
41' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt M. Sarr met assist van J. Rhodes Huddersfield Town 0-1
44' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor S. Bamba Middlesbrough
46' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Koroma voor S. Thomas Huddersfield Town
55' Wissel Middlesbrough Wissel J. Coburn voor S. Bamba Middlesbrough
60' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt J. Rhodes met assist van L. OBrien Huddersfield Town 0-2
61' Wissel Middlesbrough Wissel F. Balogun voor A. Sporar Middlesbrough
68' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor R. McGree Middlesbrough
70' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor M. Bola Middlesbrough
76' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor L. OBrien Huddersfield Town
78' Wissel Middlesbrough Wissel A. Connolly voor D. Watmore Middlesbrough
79' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor J. Russell Huddersfield Town
81' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Ruffels voor H. Toffolo Huddersfield Town
90' Wissel Huddersfield Town Wissel S. High voor J. Rhodes Huddersfield Town
Video hoogtepunten en samenvatting Middlesbrough - Huddersfield Town
Opstellingen Middlesbrough - Huddersfield Town
De opstellingen van Middlesbrough en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Middlesbrough gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Middlesbrough - Huddersfield Town

Middlesbrough en Huddersfield Town treffen elkaar in de 43e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren England en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Middlesbrough en Huddersfield Town in de Championship vond plaats op 27 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Middlesbrough. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Middlesbrough favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Huddersfield Town slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Middlesbrough 8
Winst Huddersfield Town 2
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Middlesbrough op een 7e positie staat, terwijl we Huddersfield Town terugvinden op de 3e plaats.