Nabeschouwing Middlesbrough - Millwall (1-1) || Championship 2021/2022

Zaterdag 20 november 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Middlesbrough het zaterdag 20 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in Riverside Stadium in Middlesbrough.

Via de Middlesbrough - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Middlesbrough - Millwall (1-1)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen Middlesbrough en Millwall geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door M. Crooks, waarmee Middlesbrough met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van S. Bamba zorgde ervoor dat Millwall op 1-1 kwam te staan in de 27e minuut.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Middlesbrough - Millwall 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Middlesbrough - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt M. Crooks met assist van D. Watmore Middlesbrough 1-0
27' Eigen doelpunt Millwall Eigen doelpunt S. Bamba Millwall 1-1
34' Gele kaart Millwall Gele kaart voor M. Bennett Millwall
48' Gele kaart Millwall Gele kaart voor J. Cooper Millwall
46' Wissel Middlesbrough Wissel J. Coburn voor A. Sporar Middlesbrough
57' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor J. Howson Middlesbrough
67' Wissel Millwall Wissel S. Ojo voor M. Bennett Millwall
71' Wissel Middlesbrough Wissel O. Hernandez voor I. Jones Middlesbrough
81' Wissel Millwall Wissel M. Kieftenbeld voor B. Afobe Millwall
86' Wissel Millwall Wissel M. Smith voor J. Wallace Millwall
87' Wissel Middlesbrough Wissel U. Ikpeazu voor D. Watmore Middlesbrough
Video hoogtepunten en samenvatting Middlesbrough - Millwall
Opstellingen Middlesbrough - Millwall
De opstellingen van Middlesbrough en Millwall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Middlesbrough gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Millwall zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Middlesbrough - Millwall

Middlesbrough en Millwall treffen elkaar in de 18e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Langford en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Middlesbrough en Millwall in de Championship vond plaats op 20 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Millwall. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Middlesbrough favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Millwall slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Middlesbrough 8
Winst Millwall 6
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Middlesbrough op een 14e positie staat, terwijl we Millwall terugvinden op de 9e plaats.