Voorbeschouwing Middlesbrough - Sheffield United (0-0) || Championship

Zondag 14 augustus 2022 - 15:00 uur

In de Championship neemt Middlesbrough het zondag 14 augustus 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in Riverside Stadium in Middlesbrough.

Via de Middlesbrough - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Middlesbrough - Sheffield United 0-0

Vanaf zondag 14 augustus 2022 om 15:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Middlesbrough - Sheffield United volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 19 uur, 30 minuten en 48 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Middlesbrough - Sheffield United
Opstellingen Middlesbrough - Sheffield United

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Middlesbrough - Sheffield United

Middlesbrough en Sheffield United treffen elkaar in de 3e speelronde van de Championship van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andre Marriner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Middlesbrough en Sheffield United in de Championship vond plaats op 8 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sheffield United. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Middlesbrough favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Sheffield United slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Middlesbrough 5
Winst Sheffield United 4
Gelijkspel 1
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Middlesbrough op een 22e positie staat, terwijl we Sheffield United terugvinden op de 13e plaats.

Tags
Middlesbrough - Sheffield United Opstelling Middlesbrough Opstelling Sheffield United Live Middlesbrough - Sheffield United Live Middlesbrough - Sheffield United kijken Middlesbrough - Sheffield United kijken Live Middlesbrough - Sheffield United stream Middlesbrough - Sheffield United Fox Sports Nabeschouwing Middlesbrough - Sheffield United Uitslag Middlesbrough - Sheffield United Statistieken Middlesbrough - Sheffield United Championship 2022/2023 Middlesbrough - Sheffield United wedden Middlesbrough - Sheffield United gokken Middlesbrough - Sheffield United Unibet