Nabeschouwing Middlesbrough - Stoke City (3-1) || Championship 2021/2022

Zaterdag 30 april 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Middlesbrough het zaterdag 30 april 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Stoke City. De wedstrijd wordt gespeeld in Riverside Stadium in Middlesbrough.

Via de Middlesbrough - Stoke City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Middlesbrough - Stoke City (3-1)

Het Championship duel tussen Middlesbrough en Stoke City is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Simpson geëindigd in een 3-1 overwinning voor Middlesbrough. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door M. Crooks, waarmee Middlesbrough met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van L. Baker zorgde ervoor dat Middlesbrough op 2-0 kwam te staan in de 25e minuut. In de 72e minuut volgde een derde treffer van Middlesbrough, waarmee M. Crooks zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 94 minuten deed N. Powell iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Stoke City werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Stoke City echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Middlesbrough.

LIVE Middlesbrough - Stoke City 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Middlesbrough - Stoke City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt M. Crooks met assist van J. Howson Middlesbrough 1-0
25' Eigen doelpunt Middlesbrough Eigen doelpunt L. Baker Middlesbrough 2-0
46' Wissel Stoke City Wissel S. Fletcher voor W. Forrester Stoke City
46' Wissel Stoke City Wissel N. Powell voor J. Philogene-Bidace Stoke City
70' Wissel Stoke City Wissel M. Vrancic voor L. Baker Stoke City
72' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt M. Crooks met assist van D. Fry Middlesbrough 3-0
75' Wissel Middlesbrough Wissel M. Bola voor A. Sporar Middlesbrough
82' Wissel Middlesbrough Wissel J. Coburn voor D. Watmore Middlesbrough
90' Wissel Middlesbrough Wissel S. Bamba voor I. Jones Middlesbrough
94' Doelpunt Stoke City Doelpunt N. Powell Stoke City 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Middlesbrough - Stoke City
Opstellingen Middlesbrough - Stoke City
De opstellingen van Middlesbrough en Stoke City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Middlesbrough gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Stoke City zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.