Nabeschouwing Millwall - Barnsley (4-1) || Championship 2021/2022

Zaterdag 9 april 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Millwall het zaterdag 9 april 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Barnsley (4-1)

Het Championship duel tussen Millwall en Barnsley is onder leiding van scheidsrechter Oliver Langford geëindigd in een 4-1 overwinning voor Millwall. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door D. McNamara, waarmee Millwall met 1-0 de leiding nam. Millwall vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. McNamara op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut wist Barnsley de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via R. Palmer.

Na 58 minuten werd de voorsprong voor Millwall vergroot nadat O. Burke de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 72e minuut wist B. Afobe namens Millwall de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Oliver Langford en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Millwall.

LIVE Millwall - Barnsley 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Wissel Barnsley Wissel J. Walton voor B. Collins Barnsley
26' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor L. Kitching Barnsley
31' Doelpunt Millwall Doelpunt D. McNamara Millwall 1-0
47' Doelpunt Millwall Doelpunt D. McNamara met assist van S. Malone Millwall 2-0
49' Doelpunt Barnsley Doelpunt R. Palmer Barnsley 2-1
58' Doelpunt Millwall Doelpunt O. Burke Millwall 3-1
61' Wissel Barnsley Wissel V. Adeboyejo voor C. Styles Barnsley
70' Gele kaart Millwall Gele kaart voor B. Afobe Millwall
72' Doelpunt Millwall Doelpunt B. Afobe Millwall 4-1
76' Wissel Millwall Wissel T. Burey voor O. Burke Millwall
77' Wissel Barnsley Wissel A. Leya voor R. Palmer Barnsley
82' Wissel Millwall Wissel R. Leonard voor J. Wallace Millwall
82' Wissel Millwall Wissel T. Bradshaw voor D. McNamara Millwall
83' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Barnsley
Opstellingen Millwall - Barnsley
De opstellingen van Millwall en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Barnsley zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.