Nabeschouwing Millwall - Birmingham City (3-1) || Championship 2021/2022

Zaterdag 4 december 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Millwall het zaterdag 4 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Birmingham City. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Birmingham City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Birmingham City (3-1)

Het Championship duel tussen Millwall en Birmingham City is onder leiding van scheidsrechter Andy Woolmer geëindigd in een 3-1 overwinning voor Millwall. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door M. Wallace, waarmee Millwall met 1-0 de leiding nam. Millwall vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Bradshaw op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 56e minuut wist Birmingham City de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via T. Deeney.

Na 74 minuten werd de voorsprong voor Millwall vergroot nadat G. Evans de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Millwall.

LIVE Millwall - Birmingham City 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Birmingham City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Millwall Doelpunt M. Wallace met assist van S. Hutchinson Millwall 1-0
20' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor K. Pedersen Birmingham City
41' Doelpunt Millwall Doelpunt T. Bradshaw met assist van S. Malone Millwall 2-0
46' Wissel Birmingham City Wissel L. Jutkiewicz voor J. Bela Birmingham City
50' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor M. Roberts Birmingham City
56' Doelpunt Birmingham City Doelpunt T. Deeney met assist van S. Hogan Birmingham City 2-1
74' Doelpunt Millwall Doelpunt G. Evans met assist van D. McNamara Millwall 3-1
80' Wissel Birmingham City Wissel C. Aneke voor S. Hogan Birmingham City
83' Wissel Millwall Wissel M. Kieftenbeld voor J. Wallace Millwall
86' Wissel Millwall Wissel A. Pearce voor S. Malone Millwall
89' Wissel Millwall Wissel M. Bennett voor T. Bradshaw Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Birmingham City
Opstellingen Millwall - Birmingham City
De opstellingen van Millwall en Birmingham City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Birmingham City zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Millwall - Birmingham City

Millwall en Birmingham City treffen elkaar in de 21e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Woolmer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Millwall en Birmingham City in de Championship vond plaats op 17 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Millwall. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Birmingham City favoriet. 6 keer wist de ploeg van Millwall te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Millwall. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Millwall 5
Winst Birmingham City 6
Gelijkspel 5
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Millwall op een 10e positie staat, terwijl we Birmingham City terugvinden op de 14e plaats.