Nabeschouwing Millwall - Derby County (1-1) || Championship 2021/2022

Zaterdag 6 november 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Millwall het zaterdag 6 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Derby County. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Derby County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Derby County (1-1)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen Millwall en Derby County geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door F. Ebosele, waarmee Derby County met 0-1 de leiding nam. Millwall kwam na 46 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van S. Malone, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 64e minuut kreeg N. Byrne van Derby County voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Derby County de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Millwall - Derby County 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Derby County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Derby County Gele kaart voor N. Byrne Derby County
44' Doelpunt Derby County Doelpunt F. Ebosele met assist van T. Lawrence Derby County 0-1
46' Doelpunt Millwall Doelpunt S. Malone met assist van J. Wallace Millwall 1-1
58' Gele kaart Millwall Gele kaart voor B. Mitchell Millwall
64' Tweede gele kaart Derby County Tweede gele kaart voor N. Byrne Derby County
74' Wissel Millwall Wissel D. McNamara voor D. Ballard Millwall
75' Wissel Millwall Wissel T. Bradshaw voor M. Bennett Millwall
81' Wissel Millwall Wissel M. Smith voor G. Saville Millwall
87' Wissel Derby County Wissel C. Kazim-Richards voor F. Ebosele Derby County
87' Wissel Derby County Wissel L. Sibley voor S. Baldock Derby County
87' Wissel Millwall Wissel S. Ojo voor B. Afobe Millwall
91' Gele kaart Millwall Gele kaart voor J. Cooper Millwall
95' Wissel Derby County Wissel O. Aghatise voor T. Lawrence Derby County
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Derby County
Opstellingen Millwall - Derby County
De opstellingen van Millwall en Derby County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Derby County zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.