Nabeschouwing Millwall - Hull City (0-0) || Championship 2022/2023

Zaterdag 5 november 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Millwall het zaterdag 5 november 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Hull City (0-0)

De Championship 2022/2023 wedstrijd tussen Millwall en Hull City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor O. Estupinan in de 37e minuut, waardoor Hull City met een man minder kwam te staan. Qua balbezit waren Millwall en Hull City gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Millwall, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter John Busby niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Millwall - Hull City 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Hull City Gele kaart voor D. Pelkas Hull City
37' Rode kaart Hull City Rode kaart voor O. Estupinan Hull City
53' Wissel Hull City Wissel G. Docherty voor D. Pelkas Hull City
65' Wissel Millwall Wissel C. Styles voor G. Honeyman Millwall
65' Wissel Millwall Wissel M. Bennett voor T. Burey Millwall
65' Wissel Millwall Wissel A. Voglsammer voor G. Saville Millwall
73' Wissel Hull City Wissel L. Coyle voor R. Woods Hull City
80' Wissel Hull City Wissel T. Smith voor R. Longman Hull City
80' Wissel Hull City Wissel S. McLoughlin voor R. Slater Hull City
86' Wissel Millwall Wissel G. Evans voor D. McNamara Millwall
86' Wissel Millwall Wissel J. Shackleton voor B. Mitchell Millwall
90' Gele kaart Hull City Gele kaart voor T. Smith Hull City
95' Gele kaart Hull City Gele kaart voor L. Coyle Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Hull City
Opstellingen Millwall - Hull City
De opstellingen van Millwall en Hull City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hull City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.