Nabeschouwing Norwich City - Sunderland (0-1) || Championship 2022/2023

Zondag 12 maart 2023 - 13:00 uur



In de Championship 2022/2023 neemt Norwich City het zondag 12 maart 2023 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Lotus Training Center in Colney.

Via de Norwich City - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Sunderland (0-1)

Het Championship duel tussen Norwich City en Sunderland is onder leiding van scheidsrechter Tim Robinson geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Norwich City - Sunderland
LIVE Norwich City - Sunderland 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Sunderland
Opstellingen Norwich City - Sunderland

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Norwich City - Sunderland

Norwich City en Sunderland treffen elkaar in de 36e speelronde van de Championship van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tim Robinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Norwich City en Sunderland in de Championship vond plaats op 27 augustus 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Norwich City. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Norwich City als Sunderland wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Norwich City 2
Winst Sunderland 2
Gelijkspel 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Norwich City op een 7e positie staat, terwijl we Sunderland terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Norwich City - Sunderland Opstelling Norwich City Opstelling Sunderland Live Norwich City - Sunderland Live Norwich City - Sunderland kijken Norwich City - Sunderland kijken Live Norwich City - Sunderland stream Norwich City - Sunderland Fox Sports Nabeschouwing Norwich City - Sunderland Uitslag Norwich City - Sunderland Statistieken Norwich City - Sunderland Championship 2022/2023 Norwich City - Sunderland wedden Norwich City - Sunderland gokken Norwich City - Sunderland Unibet