Nabeschouwing Nottingham Forest - Blackpool (2-1) || Championship 2021/2022

Zaterdag 16 oktober 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Nottingham Forest het zaterdag 16 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in The City Ground in Nottingham.

Via de Nottingham Forest - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nottingham Forest - Blackpool (2-1)

Het Championship duel tussen Nottingham Forest en Blackpool is onder leiding van scheidsrechter Kevin Friend geëindigd in een 2-1 overwinning voor Nottingham Forest. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door B. Johnson, waarmee Nottingham Forest met 1-0 de leiding nam. Blackpool kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Yates, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 61e minuut zette L. Grabban zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Nottingham Forest de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kevin Friend, waardoor Nottingham Forest dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Nottingham Forest - Blackpool 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nottingham Forest - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor P. Zinckernagel Nottingham Forest
22' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt B. Johnson met assist van M. Lowe Nottingham Forest 1-0
53' Doelpunt Blackpool Doelpunt J. Yates met assist van J. Gabriel Blackpool 1-1
61' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt L. Grabban Nottingham Forest 2-1
62' Wissel Blackpool Wissel D. Mitchell voor T. John-Jules Blackpool
71' Wissel Blackpool Wissel K. Dougall voor K. Stewart Blackpool
79' Wissel Nottingham Forest Wissel J. Garner voor J. Colback Nottingham Forest
80' Wissel Nottingham Forest Wissel A. Mighten voor P. Zinckernagel Nottingham Forest
80' Wissel Blackpool Wissel S. Carey voor G. Madine Blackpool
82' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor S. McKenna Nottingham Forest
85' Wissel Nottingham Forest Wissel J. Lolley voor B. Johnson Nottingham Forest
Video hoogtepunten en samenvatting Nottingham Forest - Blackpool
Opstellingen Nottingham Forest - Blackpool
De opstellingen van Nottingham Forest en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nottingham Forest gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Blackpool zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.