Nabeschouwing Nottingham Forest - Derby County (2-1) || Championship 2021/2022

Zaterdag 22 januari 2022 - 13:30 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Nottingham Forest het zaterdag 22 januari 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Derby County. De wedstrijd wordt gespeeld in The City Ground in Nottingham.

Via de Nottingham Forest - Derby County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nottingham Forest - Derby County (2-1)

Het Championship duel tussen Nottingham Forest en Derby County is onder leiding van scheidsrechter Tim Robinson geëindigd in een 2-1 overwinning voor Nottingham Forest. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door L. Grabban, waarmee Nottingham Forest met 1-0 de leiding nam. Nottingham Forest vergrootte in de 82e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Johnson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Vlak voor tijd werd de stand 2-1 doordat T. Lawrence van Derby County een penalty wist te benutten in de 88e minuut.

In de 96e minuut werd R. Morrison van Derby County met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Derby County het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tim Robinson, waardoor Nottingham Forest dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Nottingham Forest - Derby County 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nottingham Forest - Derby County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Derby County Gele kaart voor L. Thompson Derby County
35' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor L. Grabban Nottingham Forest
48' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt L. Grabban Nottingham Forest 1-0
51' Gele kaart Derby County Gele kaart voor R. Stearman Derby County
56' Gele kaart Derby County Gele kaart voor L. Buchanan Derby County
60' Wissel Derby County Wissel R. Morrison voor F. Ebosele Derby County
60' Wissel Derby County Wissel L. Plange voor C. Kazim-Richards Derby County
68' Wissel Nottingham Forest Wissel P. Zinckernagel voor K. Davis Nottingham Forest
78' Wissel Derby County Wissel L. Sibley voor L. Thompson Derby County
82' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt B. Johnson met assist van P. Zinckernagel Nottingham Forest 2-0
84' Wissel Nottingham Forest Wissel L. Taylor voor L. Grabban Nottingham Forest
88' Penalty Derby County Penalty T. Lawrence Derby County 2-1
89' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor B. Samba Nottingham Forest
89' Gele kaart Derby County Gele kaart voor T. Lawrence Derby County
96' Gele kaart Derby County Gele kaart voor N. Byrne Derby County
96' Rode kaart Derby County Rode kaart voor R. Morrison Derby County
Video hoogtepunten en samenvatting Nottingham Forest - Derby County
Opstellingen Nottingham Forest - Derby County
De opstellingen van Nottingham Forest en Derby County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nottingham Forest gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Derby County zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.