Nabeschouwing Nottingham Forest - Luton Town (0-0) || Championship 2021/2022

Dinsdag 23 november 2021 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Nottingham Forest het dinsdag 23 november 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Luton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The City Ground in Nottingham.

Via de Nottingham Forest - Luton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nottingham Forest - Luton Town (0-0)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen Nottingham Forest en Luton Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor J. Colback van Nottingham Forest. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 61e minuut het veld moest verlaten. Qua balbezit waren Nottingham Forest en Luton Town gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Luton Town kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jeremy Simpson niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Nottingham Forest - Luton Town 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nottingham Forest - Luton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor L. Taylor Nottingham Forest
46' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor T. Lockyer Luton Town
47' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor J. Colback Nottingham Forest
55' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor S. McKenna Nottingham Forest
61' Tweede gele kaart Nottingham Forest Tweede gele kaart voor J. Colback Nottingham Forest
65' Wissel Nottingham Forest Wissel T. Figueiredo voor L. Taylor Nottingham Forest
68' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor P. Ruddock Luton Town
69' Wissel Nottingham Forest Wissel G. Bong voor J. Lolley Nottingham Forest
74' Wissel Luton Town Wissel H. Cornick voor A. Muskwe Luton Town
74' Wissel Luton Town Wissel J. Clark voor H. Lansbury Luton Town
81' Wissel Nottingham Forest Wissel Cafu voor P. Zinckernagel Nottingham Forest
87' Wissel Luton Town Wissel D. Hylton voor E. Adebayo Luton Town
93' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor S. Bradley Luton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Nottingham Forest - Luton Town
Opstellingen Nottingham Forest - Luton Town
De opstellingen van Nottingham Forest en Luton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nottingham Forest gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Luton Town zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.