Nabeschouwing Nottingham Forest - Middlesbrough (0-2) || Championship 2021/2022

Woensdag 15 september 2021 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Nottingham Forest het woensdag 15 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in The City Ground in Nottingham.

Via de Nottingham Forest - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nottingham Forest - Middlesbrough (0-2)

Het Championship duel tussen Nottingham Forest en Middlesbrough is onder leiding van scheidsrechter Andy Woolmer geëindigd in een 0-2 overwinning voor Middlesbrough. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door A. Sporar, waarmee Middlesbrough met 0-1 de leiding nam. Middlesbrough vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Hernandez op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Middlesbrough.

LIVE Nottingham Forest - Middlesbrough 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nottingham Forest - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt A. Sporar met assist van M. Tavernier Middlesbrough 0-1
26' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor A. Sporar Middlesbrough
46' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor J. Howson Middlesbrough
50' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor L. Peltier Middlesbrough
62' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor M. Crooks Middlesbrough
66' Wissel Nottingham Forest Wissel X. Silva voor L. Taylor Nottingham Forest
66' Wissel Nottingham Forest Wissel J. Lolley voor J. Garner Nottingham Forest
68' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor R. Yates Nottingham Forest
70' Wissel Middlesbrough Wissel I. Jones voor S. J. Lea Middlesbrough
72' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt O. Hernandez Middlesbrough 0-2
73' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor O. Hernandez Middlesbrough
73' Wissel Nottingham Forest Wissel J. Richardson voor L. Mbe Soh Nottingham Forest
80' Wissel Middlesbrough Wissel U. Ikpeazu voor A. Sporar Middlesbrough
87' Wissel Middlesbrough Wissel D. Watmore voor O. Hernandez Middlesbrough
Video hoogtepunten en samenvatting Nottingham Forest - Middlesbrough
Opstellingen Nottingham Forest - Middlesbrough
De opstellingen van Nottingham Forest en Middlesbrough zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nottingham Forest gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Middlesbrough zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Nottingham Forest - Middlesbrough

Nottingham Forest en Middlesbrough treffen elkaar in de 7e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Woolmer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nottingham Forest en Middlesbrough in de Championship vond plaats op 20 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Middlesbrough. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Nottingham Forest favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Middlesbrough slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Nottingham Forest 8
Winst Middlesbrough 7
Gelijkspel 7
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nottingham Forest op een 24e positie staat, terwijl we Middlesbrough terugvinden op de 18e plaats.