Nabeschouwing Nottingham Forest - Peterborough United (2-0) || Championship 2021/2022

Zaterdag 4 december 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Nottingham Forest het zaterdag 4 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in The City Ground in Nottingham.

Via de Nottingham Forest - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nottingham Forest - Peterborough United (2-0)

Het Championship duel tussen Nottingham Forest en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Thomas Bramall geëindigd in een 2-0 overwinning voor Nottingham Forest. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 72e minuut door J. Garner, waarmee Nottingham Forest met 1-0 de leiding nam. Nottingham Forest vergrootte in de 84e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Yates op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Nottingham Forest.

LIVE Nottingham Forest - Peterborough United 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nottingham Forest - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

57' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Clarke-Harris Peterborough United
64' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor D. Butler Peterborough United
68' Wissel Peterborough United Wissel C. Coventry voor H. Burrows Peterborough United
72' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt J. Garner met assist van L. Grabban Nottingham Forest 1-0
78' Wissel Peterborough United Wissel S. Szmodics voor O. Norburn Peterborough United
79' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor N. Thompson Peterborough United
80' Wissel Nottingham Forest Wissel Cafu voor B. Ojeda Nottingham Forest
82' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor B. Samba Nottingham Forest
84' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt R. Yates met assist van J. Garner Nottingham Forest 2-0
85' Wissel Nottingham Forest Wissel L. Taylor voor L. Grabban Nottingham Forest
86' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor R. Edwards Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Nottingham Forest - Peterborough United
Opstellingen Nottingham Forest - Peterborough United
De opstellingen van Nottingham Forest en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nottingham Forest gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Nottingham Forest - Peterborough United

Nottingham Forest en Peterborough United treffen elkaar in de 21e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thomas Bramall en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nottingham Forest en Peterborough United in de Championship vond plaats op 12 januari 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nottingham Forest. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Nottingham Forest favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Peterborough United slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Nottingham Forest 5
Winst Peterborough United 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nottingham Forest op een 16e positie staat, terwijl we Peterborough United terugvinden op de 22e plaats.