Nabeschouwing Peterborough United - Barnsley (0-0) || Championship 2021/2022

Zaterdag 27 november 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Peterborough United het zaterdag 27 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Barnsley (0-0)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen Peterborough United en Barnsley geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Peterborough United dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Barnsley kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter John Busby niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Peterborough United - Barnsley 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor D. Butler Peterborough United
36' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor C. Coventry Peterborough United
58' Wissel Peterborough United Wissel O. Norburn voor C. Coventry Peterborough United
58' Wissel Peterborough United Wissel S. Szmodics voor K. Corbett Peterborough United
68' Wissel Barnsley Wissel V. Adeboyejo voor J. Benson Barnsley
68' Wissel Barnsley Wissel R. Palmer voor D. Cole Barnsley
71' Wissel Peterborough United Wissel J. Randall voor H. Burrows Peterborough United
74' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor O. Norburn Peterborough United
78' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor M. Andersen Barnsley
83' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor C. Gomes Barnsley
89' Wissel Barnsley Wissel W. Hondermarck voor J. Williams Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Barnsley
Opstellingen Peterborough United - Barnsley
De opstellingen van Peterborough United en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Barnsley zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Peterborough United - Barnsley

Peterborough United en Barnsley treffen elkaar in de 20e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Busby en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Peterborough United en Barnsley in de Championship vond plaats op 1 januari 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Peterborough United. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Barnsley favoriet. 3 keer wist de ploeg van Peterborough United te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Peterborough United. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Peterborough United 2
Winst Barnsley 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Peterborough United op een 22e positie staat, terwijl we Barnsley terugvinden op de 23e plaats.