Nabeschouwing Peterborough United - Coventry City (1-4) || Championship 2021/2022

Zaterdag 15 januari 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Peterborough United het zaterdag 15 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Coventry City. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Coventry City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Coventry City (1-4)

Het Championship duel tussen Peterborough United en Coventry City is onder leiding van scheidsrechter Keith Stroud geëindigd in een 1-4 overwinning voor Coventry City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door G. Hamer, waarmee Coventry City met 0-1 de leiding nam. Coventry City vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Godden op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut wist Peterborough United de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via J. Grant.

Na 81 minuten was het N. Thompson die de bal in eigen doel werkte, waardoor Coventry City op 1-3 kwam te staan. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 91e minuut wist M. Godden namens Coventry City de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Keith Stroud bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Coventry City.

LIVE Peterborough United - Coventry City 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Coventry City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor O. Norburn Peterborough United
15' Doelpunt Coventry City Doelpunt G. Hamer met assist van C. OHare Coventry City 0-1
24' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor D. Hyam Coventry City
25' Doelpunt Coventry City Doelpunt M. Godden met assist van B. Sheaf Coventry City 0-2
37' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Grant met assist van J. Taylor Peterborough United 1-2
41' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor B. Mumba Peterborough United
59' Wissel Peterborough United Wissel J. Clarke-Harris voor S. Dembele Peterborough United
61' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor R. Edwards Peterborough United
66' Wissel Peterborough United Wissel R. Jones voor J. Taylor Peterborough United
66' Wissel Coventry City Wissel V. Gyokeres voor G. Hamer Coventry City
80' Wissel Peterborough United Wissel K. Poku voor S. Szmodics Peterborough United
81' Eigen doelpunt Coventry City Eigen doelpunt N. Thompson Coventry City 1-3
90' Wissel Coventry City Wissel J. Eccles voor J. Shipley Coventry City
91' Doelpunt Coventry City Doelpunt M. Godden met assist van V. Gyokeres Coventry City 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Coventry City
Opstellingen Peterborough United - Coventry City
De opstellingen van Peterborough United en Coventry City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Coventry City zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.