Nabeschouwing Peterborough United - Derby County (2-1) || Championship 2021/2022

Zaterdag 14 augustus 2021 - 13:30 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Peterborough United het zaterdag 14 augustus 2021 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Derby County. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Derby County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Derby County (2-1)

Het Championship duel tussen Peterborough United en Derby County is onder leiding van scheidsrechter David Webb geëindigd in een 2-1 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 77e minuut door J. Stretton, waarmee Derby County met 0-1 de leiding nam. Peterborough United kwam in de 91e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van H. Burrows, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 99e minuut zette S. Dembele zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Peterborough United de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Webb, waardoor Peterborough United dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Peterborough United - Derby County 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Derby County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor M. Beevers Peterborough United
52' Wissel Derby County Wissel J. Stretton voor C. Kazim-Richards Derby County
58' Wissel Derby County Wissel L. Sibley voor F. Ebosele Derby County
62' Wissel Peterborough United Wissel S. Dembele voor J. Marriott Peterborough United
63' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor N. Thompson Peterborough United
73' Wissel Peterborough United Wissel J. Knight voor J. Randall Peterborough United
77' Doelpunt Derby County Doelpunt J. Stretton met assist van R. Morrison Derby County 0-1
83' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor D. Butler Peterborough United
84' Wissel Derby County Wissel K. Jozwiak voor R. Morrison Derby County
85' Wissel Peterborough United Wissel H. Burrows voor M. Beevers Peterborough United
91' Gele kaart Derby County Gele kaart voor L. Sibley Derby County
91' Doelpunt Peterborough United Doelpunt H. Burrows met assist van J. Ward Peterborough United 1-1
93' Gele kaart Derby County Gele kaart voor C. Forsyth Derby County
99' Doelpunt Peterborough United Doelpunt S. Dembele Peterborough United 2-1
99' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor S. Dembele Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Derby County
Opstellingen Peterborough United - Derby County
De opstellingen van Peterborough United en Derby County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Derby County zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.