Nabeschouwing Peterborough United - Millwall (2-1) || Championship 2021/2022

Zaterdag 11 december 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Peterborough United het zaterdag 11 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Millwall (2-1)

Het Championship duel tussen Peterborough United en Millwall is onder leiding van scheidsrechter Leigh Doughty geëindigd in een 2-1 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door T. Bradshaw, waarmee Millwall met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van D. McNamara zorgde ervoor dat Peterborough United op 1-1 kwam te staan in de 64e minuut. In de 68e minuut zette J. Clarke-Harris zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Peterborough United de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Leigh Doughty, waardoor Peterborough United dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Peterborough United - Millwall 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Wissel Peterborough United Wissel J. Tomlinson voor D. Butler Peterborough United
16' Doelpunt Millwall Doelpunt T. Bradshaw met assist van J. Wallace Millwall 0-1
22' Gele kaart Millwall Gele kaart voor S. Malone Millwall
24' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor O. Norburn Peterborough United
38' Gele kaart Millwall Gele kaart voor D. McNamara Millwall
46' Gele kaart Millwall Gele kaart voor S. Hutchinson Millwall
56' Gele kaart Millwall Gele kaart voor B. Mitchell Millwall
56' Wissel Peterborough United Wissel J. Clarke-Harris voor S. Szmodics Peterborough United
62' Gele kaart Millwall Gele kaart voor G. Evans Millwall
64' Eigen doelpunt Peterborough United Eigen doelpunt D. McNamara Peterborough United 1-1
68' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Clarke-Harris Peterborough United 2-1
74' Wissel Millwall Wissel M. Bennett voor J. Wallace Millwall
74' Wissel Millwall Wissel S. Ojo voor S. Malone Millwall
74' Wissel Millwall Wissel M. Smith voor B. Afobe Millwall
88' Wissel Peterborough United Wissel C. Coventry voor J. Taylor Peterborough United
92' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor D. Cornell Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Millwall
Opstellingen Peterborough United - Millwall
De opstellingen van Peterborough United en Millwall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Millwall zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.