Nabeschouwing Peterborough United - Nottingham Forest (0-1) || Championship 2021/2022

Zaterdag 23 april 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Peterborough United het zaterdag 23 april 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Nottingham Forest. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Nottingham Forest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Nottingham Forest (0-1)

Het Championship duel tussen Peterborough United en Nottingham Forest is onder leiding van scheidsrechter Michael Salisbury geëindigd in een 0-1 overwinning voor Nottingham Forest. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door S. Surridge, waarmee Nottingham Forest met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Nottingham Forest.

LIVE Peterborough United - Nottingham Forest 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Nottingham Forest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor H. Burrows Peterborough United
25' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Taylor Peterborough United
45' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt S. Surridge met assist van B. Johnson Nottingham Forest 0-1
46' Wissel Peterborough United Wissel J. Marriott voor R. Jones Peterborough United
61' Wissel Nottingham Forest Wissel J. Lolley voor P. Zinckernagel Nottingham Forest
66' Wissel Peterborough United Wissel J. Randall voor J. Fuchs Peterborough United
67' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor S. Szmodics Peterborough United
73' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor S. Surridge Nottingham Forest
74' Wissel Nottingham Forest Wissel L. Grabban voor S. Surridge Nottingham Forest
88' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor J. Colback Nottingham Forest
89' Wissel Nottingham Forest Wissel Cafu voor L. Grabban Nottingham Forest
90' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor B. Samba Nottingham Forest
92' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Nottingham Forest
Opstellingen Peterborough United - Nottingham Forest
De opstellingen van Peterborough United en Nottingham Forest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Nottingham Forest zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.