Nabeschouwing Preston North End - Birmingham City (0-1) || Championship 2022/2023

Zaterdag 3 september 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Preston North End het zaterdag 3 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Birmingham City. De wedstrijd wordt gespeeld in Deepdale in Preston.

Via de Preston North End - Birmingham City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Preston North End - Birmingham City (0-1)

Het Championship duel tussen Preston North End en Birmingham City is onder leiding van scheidsrechter James Bell geëindigd in een 0-1 overwinning voor Birmingham City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door M. Colin, waarmee Birmingham City met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Birmingham City.

LIVE Preston North End - Birmingham City 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Preston North End - Birmingham City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Birmingham City Doelpunt M. Colin met assist van J. Graham Birmingham City 0-1
57' Wissel Birmingham City Wissel J. James voor T. Chong Birmingham City
61' Wissel Preston North End Wissel A. Fernandez voor B. Potts Preston North End
65' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor M. Roberts Birmingham City
69' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor S. Hogan Birmingham City
73' Wissel Birmingham City Wissel G. Hall voor K. Bielik Birmingham City
73' Wissel Birmingham City Wissel L. Jutkiewicz voor T. Deeney Birmingham City
74' Wissel Preston North End Wissel C. Evans voor A. Browne Preston North End
81' Wissel Preston North End Wissel M. ONeill voor B. Whiteman Preston North End
82' Wissel Preston North End Wissel R. Ledson voor T. Parrott Preston North End
82' Wissel Preston North End Wissel D. Johnson voor A. McCann Preston North End
83' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor C. Evans Preston North End
86' Wissel Birmingham City Wissel J. Bellingham voor J. Bacuna Birmingham City
86' Wissel Birmingham City Wissel H. Mejbri voor S. Hogan Birmingham City
95' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor J. James Birmingham City
Video hoogtepunten en samenvatting Preston North End - Birmingham City
Opstellingen Preston North End - Birmingham City
De opstellingen van Preston North End en Birmingham City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Preston North End gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Birmingham City zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.