Nabeschouwing Preston North End - Blackpool (1-0) || Championship 2021/2022

Dinsdag 5 april 2022 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Preston North End het dinsdag 5 april 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Deepdale in Preston.

Via de Preston North End - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Preston North End - Blackpool (1-0)

Het Championship duel tussen Preston North End en Blackpool is onder leiding van scheidsrechter David Webb geëindigd in een 1-0 overwinning voor Preston North End. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door C. Archer, waarmee Preston North End met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Preston North End uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Preston North End - Blackpool 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Preston North End - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Wissel Blackpool Wissel C. Maxwell voor D. Grimshaw Blackpool
48' Doelpunt Preston North End Doelpunt C. Archer met assist van E. Riis Preston North End 1-0
56' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor B. Whiteman Preston North End
62' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor D. Johnson Preston North End
64' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor A. Hughes Preston North End
64' Wissel Blackpool Wissel S. Lavery voor C. Hamilton Blackpool
73' Wissel Preston North End Wissel A. McCann voor G. Cunningham Preston North End
77' Wissel Blackpool Wissel J. Yates voor G. Madine Blackpool
82' Wissel Blackpool Wissel M. Virtue-Thick voor K. Dougall Blackpool
92' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor A. McCann Preston North End
Video hoogtepunten en samenvatting Preston North End - Blackpool
Opstellingen Preston North End - Blackpool
De opstellingen van Preston North End en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Preston North End gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Blackpool zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Preston North End - Blackpool

Preston North End en Blackpool treffen elkaar in de 39e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Webb en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Preston North End en Blackpool in de Championship vond plaats op 23 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Blackpool. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Blackpool favoriet. 3 keer wist de ploeg van Preston North End te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Preston North End. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Preston North End 1
Winst Blackpool 3
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Preston North End op een 15e positie staat, terwijl we Blackpool terugvinden op de 14e plaats.