Nabeschouwing Preston North End - Bristol City (2-2) || Championship 2021/2022

Zaterdag 29 januari 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Preston North End het zaterdag 29 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol City. De wedstrijd wordt gespeeld in Deepdale in Preston.

Via de Preston North End - Bristol City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Preston North End - Bristol City (2-2)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen Preston North End en Bristol City geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door C. Martin, waarmee Bristol City met 0-1 de leiding nam. Preston North End kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Riis, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 81e minuut zette A. Semenyo zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Bristol City de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Preston North End nadat E. Riis in de 95e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Preston North End - Bristol City 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Preston North End - Bristol City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Bristol City Doelpunt C. Martin met assist van A. Weimann Bristol City 0-1
46' Wissel Preston North End Wissel A. McCann voor R. Ledson Preston North End
46' Wissel Preston North End Wissel J. Earl voor G. Cunningham Preston North End
52' Doelpunt Preston North End Doelpunt E. Riis Preston North End 1-1
64' Wissel Bristol City Wissel J. Williams voor C. ODowda Bristol City
79' Wissel Preston North End Wissel C. Evans voor C. Archer Preston North End
81' Doelpunt Bristol City Doelpunt A. Semenyo met assist van H. Massengo Bristol City 1-2
82' Wissel Bristol City Wissel R. Cundy voor J. Dasilva Bristol City
84' Wissel Bristol City Wissel Z. Vyner voor A. Scott Bristol City
95' Doelpunt Preston North End Doelpunt E. Riis met assist van B. Potts Preston North End 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Preston North End - Bristol City
Opstellingen Preston North End - Bristol City
De opstellingen van Preston North End en Bristol City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Preston North End gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Bristol City zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.