Nabeschouwing Preston North End - Fulham (1-1) || Championship 2021/2022

Zaterdag 27 november 2021 - 13:30 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Preston North End het zaterdag 27 november 2021 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Fulham. De wedstrijd wordt gespeeld in Deepdale in Preston.

Via de Preston North End - Fulham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Preston North End - Fulham (1-1)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen Preston North End en Fulham geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door T. Ream, waarmee Fulham met 0-1 de leiding nam. Preston North End kwam na 72 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van C. Evans, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Preston North End - Fulham 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Preston North End - Fulham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Fulham Doelpunt T. Ream met assist van J. Seri Fulham 0-1
26' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor S. van den Berg Preston North End
49' Gele kaart Fulham Gele kaart voor A. Robinson Fulham
53' Wissel Preston North End Wissel J. Storey voor T. Barkhuizen Preston North End
60' Wissel Preston North End Wissel C. Evans voor S. Maguire Preston North End
69' Wissel Fulham Wissel J. Onomah voor J. Seri Fulham
69' Wissel Fulham Wissel B. Reid voor N. Kebano Fulham
72' Doelpunt Preston North End Doelpunt C. Evans met assist van E. Riis Preston North End 1-1
80' Gele kaart Fulham Gele kaart voor J. Onomah Fulham
80' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor C. Evans Preston North End
81' Wissel Fulham Wissel A. Knockaert voor F. Carvalho Fulham
93' Wissel Preston North End Wissel G. Cunningham voor A. Hughes Preston North End
Video hoogtepunten en samenvatting Preston North End - Fulham
Opstellingen Preston North End - Fulham
De opstellingen van Preston North End en Fulham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Preston North End gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Fulham zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Preston North End - Fulham

Preston North End en Fulham treffen elkaar in de 20e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chris Kavanagh en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Preston North End en Fulham in de Championship vond plaats op 29 februari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fulham. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Fulham favoriet. 5 keer wist de ploeg van Preston North End te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Preston North End. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Preston North End 1
Winst Fulham 5
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Preston North End op een 14e positie staat, terwijl we Fulham terugvinden op de 1e plaats.