Nabeschouwing Preston North End - Hull City (1-4) || Championship 2021/2022

Zaterdag 7 augustus 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Preston North End het zaterdag 7 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in Deepdale in Preston.

Via de Preston North End - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Preston North End - Hull City (1-4)

Het Championship duel tussen Preston North End en Hull City is onder leiding van scheidsrechter Gavin Ward geëindigd in een 1-4 overwinning voor Hull City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door E. Riis, waarmee Preston North End met 1-0 de leiding nam. Hull City kwam in de 35e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Lewis-Potter, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 62e minuut zette R. Smallwood zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Hull City de leiding in de wedstrijd nam.

Na 85 minuten werd de voorsprong voor Hull City vergroot nadat J. Magennis de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 91e minuut wist A. Cannon namens Hull City de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Gavin Ward bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Hull City.

LIVE Preston North End - Hull City 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Preston North End - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Preston North End Doelpunt E. Riis met assist van T. Barkhuizen Preston North End 1-0
13' Wissel Preston North End Wissel D. Iversen voor D. Rudd Preston North End
35' Doelpunt Hull City Doelpunt K. Lewis-Potter met assist van R. Smallwood Hull City 1-1
49' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor T. Barkhuizen Preston North End
46' Wissel Preston North End Wissel B. Potts voor E. Riis Preston North End
46' Wissel Preston North End Wissel S. van den Berg voor G. Cunningham Preston North End
62' Doelpunt Hull City Doelpunt R. Smallwood met assist van G. Moncur Hull City 1-2
65' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor R. Ledson Preston North End
70' Wissel Preston North End Wissel D. Johnson voor B. Whiteman Preston North End
75' Gele kaart Hull City Gele kaart voor K. Lewis-Potter Hull City
80' Wissel Hull City Wissel M. Smith voor M. Wilks Hull City
85' Doelpunt Hull City Doelpunt J. Magennis met assist van K. Lewis-Potter Hull City 1-3
89' Wissel Hull City Wissel T. Eaves voor J. Magennis Hull City
90' Wissel Hull City Wissel A. Cannon voor G. Moncur Hull City
91' Gele kaart Hull City Gele kaart voor T. Eaves Hull City
91' Doelpunt Hull City Doelpunt A. Cannon met assist van T. Eaves Hull City 1-4
92' Wissel Hull City Wissel J. Scott voor K. Lewis-Potter Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Preston North End - Hull City
Opstellingen Preston North End - Hull City
De opstellingen van Preston North End en Hull City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Preston North End gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Hull City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.