Nabeschouwing Preston North End - Sheffield United (0-2) || Championship 2022/2023

Zaterdag 17 september 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Preston North End het zaterdag 17 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in Deepdale in Preston.

Via de Preston North End - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Preston North End - Sheffield United (0-2)

Het Championship duel tussen Preston North End en Sheffield United is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Simpson geëindigd in een 0-2 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door I. Ndiaye, waarmee Sheffield United met 0-1 de leiding nam. Sheffield United vergrootte in de 75e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. McBurnie op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Sheffield United.

LIVE Preston North End - Sheffield United 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Preston North End - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor L. Lindsay Preston North End
40' Doelpunt Sheffield United Doelpunt I. Ndiaye Sheffield United 0-1
69' Wissel Sheffield United Wissel T. Doyle voor R. Brewster Sheffield United
69' Wissel Preston North End Wissel C. Evans voor E. Riis Preston North End
69' Wissel Preston North End Wissel D. Johnson voor A. McCann Preston North End
69' Wissel Preston North End Wissel R. Brady voor A. Fernandez Preston North End
73' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. Egan Sheffield United
75' Doelpunt Sheffield United Doelpunt O. McBurnie met assist van S. Berge Sheffield United 0-2
76' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor O. McBurnie Sheffield United
82' Wissel Sheffield United Wissel B. Sharp voor O. McBurnie Sheffield United
82' Wissel Preston North End Wissel S. Maguire voor T. Parrott Preston North End
82' Wissel Preston North End Wissel R. Ledson voor B. Potts Preston North End
92' Wissel Sheffield United Wissel J. McAtee voor I. Ndiaye Sheffield United
93' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor O. Norwood Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Preston North End - Sheffield United
Opstellingen Preston North End - Sheffield United
De opstellingen van Preston North End en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Preston North End gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.