Nabeschouwing Queens Park Rangers - Blackburn Rovers (1-0) || Championship 2021/2022

Dinsdag 19 oktober 2021 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Queens Park Rangers het dinsdag 19 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Blackburn Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Kiyan Prince Foundation Stadium in London.

Via de Queens Park Rangers - Blackburn Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Queens Park Rangers - Blackburn Rovers (1-0)

Het Championship duel tussen Queens Park Rangers en Blackburn Rovers is onder leiding van scheidsrechter David Webb geëindigd in een 1-0 overwinning voor Queens Park Rangers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 83e minuut door I. Chair, waarmee Queens Park Rangers met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Webb, waardoor Queens Park Rangers de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Queens Park Rangers - Blackburn Rovers 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Queens Park Rangers - Blackburn Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor R. Dickie Queens Park Rangers
34' Wissel Blackburn Rovers Wissel B. Johnson voor L. Travis Blackburn Rovers
46' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor L. Clarkson Blackburn Rovers
46' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Rothwell voor H. Pickering Blackburn Rovers
50' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor D. Butterworth Blackburn Rovers
55' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor J. Rothwell Blackburn Rovers
60' Wissel Queens Park Rangers Wissel L. Amos voor A. Dozzell Queens Park Rangers
67' Wissel Blackburn Rovers Wissel S. Gallagher voor D. Butterworth Blackburn Rovers
73' Wissel Queens Park Rangers Wissel C. Austin voor D. Ball Queens Park Rangers
83' Doelpunt Queens Park Rangers Doelpunt I. Chair met assist van R. Dickie Queens Park Rangers 1-0
87' Wissel Queens Park Rangers Wissel O. Kakay voor A. Adomah Queens Park Rangers
94' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor L. Amos Queens Park Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Queens Park Rangers - Blackburn Rovers
Opstellingen Queens Park Rangers - Blackburn Rovers
De opstellingen van Queens Park Rangers en Blackburn Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Queens Park Rangers gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Blackburn Rovers zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Queens Park Rangers - Blackburn Rovers

Queens Park Rangers en Blackburn Rovers treffen elkaar in de 13e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Webb en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Queens Park Rangers en Blackburn Rovers in de Championship vond plaats op 6 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Queens Park Rangers. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Blackburn Rovers favoriet. 6 keer wist de ploeg van Queens Park Rangers te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Queens Park Rangers. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Queens Park Rangers 2
Winst Blackburn Rovers 6
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Queens Park Rangers op een 8e positie staat, terwijl we Blackburn Rovers terugvinden op de 9e plaats.