Nabeschouwing Queens Park Rangers - Blackpool (2-1) || Championship 2021/2022

Woensdag 23 februari 2022 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Queens Park Rangers het woensdag 23 februari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Kiyan Prince Foundation Stadium in London.

Via de Queens Park Rangers - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Queens Park Rangers - Blackpool (2-1)

Het Championship duel tussen Queens Park Rangers en Blackpool is onder leiding van scheidsrechter Gavin Ward geëindigd in een 2-1 overwinning voor Queens Park Rangers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door J. Dunne, waarmee Queens Park Rangers met 1-0 de leiding nam. In de 40e minuut moest D. Sanderson van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Gavin Ward een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Queens Park Rangers verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte J. Bowler namens Blackpool in de 82e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat L. Amos namens Queens Park Rangers in de 89e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gavin Ward, waardoor Queens Park Rangers dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Queens Park Rangers - Blackpool 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Queens Park Rangers - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Queens Park Rangers Doelpunt J. Dunne met assist van S. Johansen Queens Park Rangers 1-0
40' Rode kaart Queens Park Rangers Rode kaart voor D. Sanderson Queens Park Rangers
40' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor R. James Blackpool
46' Wissel Queens Park Rangers Wissel D. Ball voor C. Willock Queens Park Rangers
46' Wissel Blackpool Wissel G. Madine voor R. James Blackpool
58' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor S. Dieng Queens Park Rangers
66' Wissel Blackpool Wissel O. Dale voor C. Hamilton Blackpool
67' Wissel Queens Park Rangers Wissel L. Amos voor S. Johansen Queens Park Rangers
70' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor D. Ball Queens Park Rangers
75' Wissel Blackpool Wissel J. Yates voor S. Lavery Blackpool
82' Doelpunt Blackpool Doelpunt J. Bowler met assist van C. Connolly Blackpool 1-1
83' Wissel Queens Park Rangers Wissel G. Thomas voor I. Chair Queens Park Rangers
89' Doelpunt Queens Park Rangers Doelpunt L. Amos met assist van G. Thomas Queens Park Rangers 2-1
92' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor J. Bowler Blackpool
93' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor S. Field Queens Park Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Queens Park Rangers - Blackpool
Opstellingen Queens Park Rangers - Blackpool
De opstellingen van Queens Park Rangers en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Queens Park Rangers gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Blackpool zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.