Nabeschouwing Queens Park Rangers - Coventry City (2-0) || Championship 2021/2022

Zaterdag 28 augustus 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Queens Park Rangers het zaterdag 28 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Coventry City. De wedstrijd wordt gespeeld in Kiyan Prince Foundation Stadium in London.

Via de Queens Park Rangers - Coventry City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Queens Park Rangers - Coventry City (2-0)

Het Championship duel tussen Queens Park Rangers en Coventry City is onder leiding van scheidsrechter Dean Whitestone geëindigd in een 2-0 overwinning voor Queens Park Rangers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 68e minuut door L. Dykes, waarmee Queens Park Rangers met 1-0 de leiding nam. Queens Park Rangers vergrootte in de 76e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. Barbet op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Queens Park Rangers.

LIVE Queens Park Rangers - Coventry City 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Queens Park Rangers - Coventry City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor S. Johansen Queens Park Rangers
61' Wissel Coventry City Wissel M. Godden voor M. Waghorn Coventry City
62' Wissel Coventry City Wissel T. Walker voor V. Gyokeres Coventry City
67' Wissel Queens Park Rangers Wissel L. Dykes voor I. Chair Queens Park Rangers
68' Doelpunt Queens Park Rangers Doelpunt L. Dykes met assist van D. Ball Queens Park Rangers 1-0
71' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor J. Clarke-Salter Coventry City
71' Wissel Coventry City Wissel J. Allen voor J. Clarke-Salter Coventry City
76' Doelpunt Queens Park Rangers Doelpunt Y. Barbet Queens Park Rangers 2-0
77' Wissel Queens Park Rangers Wissel A. Dozzell voor C. Austin Queens Park Rangers
85' Wissel Queens Park Rangers Wissel O. Kakay voor S. McCallum Queens Park Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Queens Park Rangers - Coventry City
Opstellingen Queens Park Rangers - Coventry City
De opstellingen van Queens Park Rangers en Coventry City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Queens Park Rangers gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Coventry City zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Queens Park Rangers - Coventry City

Queens Park Rangers en Coventry City treffen elkaar in de 5e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dean Whitestone en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Queens Park Rangers en Coventry City in de Championship vond plaats op 2 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Queens Park Rangers. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Coventry City favoriet. 7 keer wist de ploeg van Queens Park Rangers te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Queens Park Rangers. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Queens Park Rangers 4
Winst Coventry City 7
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Queens Park Rangers op een 5e positie staat, terwijl we Coventry City terugvinden op de 4e plaats.