Nabeschouwing Reading - Huddersfield Town (3-1) || Championship 2022/2023

Zaterdag 1 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Reading het zaterdag 1 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Select Car Leasing Stadium in Reading.

Via de Reading - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Huddersfield Town (3-1)

Het Championship duel tussen Reading en Huddersfield Town is onder leiding van scheidsrechter Oliver Langford geëindigd in een 3-1 overwinning voor Reading. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door T. McIntyre, waarmee Reading met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van L. Nicholls zorgde ervoor dat Reading op 2-0 kwam te staan in de 36e minuut. In de 81e minuut volgde een derde treffer van Reading, waarmee Y. Meite zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 94 minuten deed T. Lees iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Huddersfield Town werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Huddersfield Town echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Reading.

LIVE Reading - Huddersfield Town 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Reading Doelpunt T. McIntyre met assist van T. Ince Reading 1-0
36' Eigen doelpunt Reading Eigen doelpunt L. Nicholls Reading 2-0
41' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor S. Thomas Huddersfield Town
46' Wissel Huddersfield Town Wissel B. Jackson voor Y. Nakayama Huddersfield Town
46' Wissel Huddersfield Town Wissel D. Ward voor D. Holmes Huddersfield Town
49' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor D. Kasumu Huddersfield Town
65' Wissel Reading Wissel T. Fornah voor A. Yiadom Reading
70' Wissel Huddersfield Town Wissel C. Mahoney voor J. Rudoni Huddersfield Town
70' Wissel Huddersfield Town Wissel L. Mbete voor O. Turton Huddersfield Town
72' Wissel Reading Wissel Y. Meite voor A. Carroll Reading
74' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor B. Jackson Huddersfield Town
78' Wissel Reading Wissel M. Loum voor L. Joao Reading
81' Doelpunt Reading Doelpunt Y. Meite Reading 3-0
94' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt T. Lees met assist van S. Thomas Huddersfield Town 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Huddersfield Town
Opstellingen Reading - Huddersfield Town
De opstellingen van Reading en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reading gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.