Nabeschouwing Reading - Huddersfield Town (3-4) || Championship 2021/2022

Zaterdag 22 januari 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Reading het zaterdag 22 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Select Car Leasing Stadium in Reading.

Via de Reading - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Huddersfield Town (3-4)

Het Championship duel tussen Reading en Huddersfield Town is onder leiding van scheidsrechter Robert Jones geëindigd in een 3-4 overwinning voor Huddersfield Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Reading kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van L. Joao. Huddersfield Town kwam in de 9e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Sinani, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 15e minuut zette D. Ward zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Huddersfield Town de leiding in de wedstrijd nam.

Na 23 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat G. Puscas de 2-2 maakte voor Reading. Huddersfield Town leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 25 minuten op voorsprong na een goal van D. Ward: 2-3. In de 45e minuut was het M. Morrison die Reading weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Er kwam toch nog een beslissend doelpunt dat Huddersfield Town aan de winst zou helpen. Matchwinnaar werd D. Ward die in de 53e minuut wist te scoren en daarmee tekende voor een 3-4 eindstand.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Robert Jones en eindigde de wedstrijd dus met een 3-4 stand in het voordeel van Huddersfield Town.

LIVE Reading - Huddersfield Town 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Reading Doelpunt L. Joao met assist van A. Baba Reading 1-0
9' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt D. Sinani met assist van Pipa Huddersfield Town 1-1
15' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt D. Ward Huddersfield Town 1-2
23' Doelpunt Reading Doelpunt G. Puscas met assist van J. Swift Reading 2-2
25' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt D. Ward Huddersfield Town 2-3
26' Gele kaart Reading Gele kaart voor A. Yiadom Reading
45' Doelpunt Reading Doelpunt M. Morrison met assist van J. Swift Reading 3-3
52' Gele kaart Reading Gele kaart voor J. Laurent Reading
53' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt D. Ward Huddersfield Town 3-4
66' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Russell voor J. Koroma Huddersfield Town
71' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor L. Nicholls Huddersfield Town
75' Wissel Reading Wissel J. Hoilett voor J. Laurent Reading
79' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Ruffels voor D. Sinani Huddersfield Town
80' Gele kaart Reading Gele kaart voor M. Morrison Reading
82' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Rhodes voor D. Ward Huddersfield Town
87' Wissel Reading Wissel T. Dele-Bashiru voor D. Drinkwater Reading
93' Wissel Reading Wissel J. Clarke voor T. Holmes Reading
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Huddersfield Town
Opstellingen Reading - Huddersfield Town
De opstellingen van Reading en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reading gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.