Nabeschouwing Reading - Luton Town (0-2) || Championship 2021/2022

Woensdag 19 januari 2022 - 21:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Reading het woensdag 19 januari 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Luton Town.

Via de Reading - Luton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Luton Town (0-2)

Het Championship duel tussen Reading en Luton Town is onder leiding van scheidsrechter Tim Robinson geëindigd in een 0-2 overwinning voor Luton Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van T. Holmes zette Luton Town op een 0-1 voorsprong in de 33e minuut van de wedstrijd. Luton Town vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Campbell op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Luton Town.

LIVE Reading - Luton Town 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Luton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Eigen doelpunt Luton Town Eigen doelpunt T. Holmes Luton Town 0-1
58' Doelpunt Luton Town Doelpunt A. Campbell met assist van E. Adebayo Luton Town 0-2
59' Wissel Reading Wissel L. Joao voor G. Puscas Reading
69' Wissel Reading Wissel J. Clarke voor T. Dele-Bashiru Reading
69' Wissel Luton Town Wissel H. Lansbury voor J. Clark Luton Town
74' Wissel Luton Town Wissel F. Onyedinma voor C. Jerome Luton Town
79' Wissel Luton Town Wissel G. Osho voor A. Campbell Luton Town
80' Wissel Reading Wissel M. Camara voor T. Ashcroft Reading
90' Gele kaart Reading Gele kaart voor D. Drinkwater Reading
91' Gele kaart Reading Gele kaart voor L. Joao Reading
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Luton Town
Opstellingen Reading - Luton Town
De opstellingen van Reading en Luton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reading gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Luton Town zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Reading - Luton Town

Reading en Luton Town treffen elkaar in de 23e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tim Robinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Reading en Luton Town in de Championship vond plaats op 21 april 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Reading favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Luton Town slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Reading 4
Winst Luton Town 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reading op een 21e positie staat, terwijl we Luton Town terugvinden op de 15e plaats.