Nabeschouwing Reading - Sheffield United (0-1) || Championship 2021/2022

Dinsdag 23 november 2021 - 21:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Reading het dinsdag 23 november 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield United.

Via de Reading - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Sheffield United (0-1)

Het Championship duel tussen Reading en Sheffield United is onder leiding van scheidsrechter Andy Davies geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door J. Bogle, waarmee Sheffield United met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sheffield United uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Reading - Sheffield United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. Fleck Sheffield United
56' Doelpunt Sheffield United Doelpunt J. Bogle met assist van D. McGoldrick Sheffield United 0-1
60' Wissel Reading Wissel A. Carroll voor T. Dele-Bashiru Reading
72' Wissel Sheffield United Wissel C. Hourihane voor J. Fleck Sheffield United
77' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor R. Brewster Sheffield United
82' Wissel Sheffield United Wissel B. Sharp voor R. Brewster Sheffield United
92' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor M. Gibbs-White Sheffield United
94' Wissel Reading Wissel A. Halilovic voor A. R. Baba Reading
98' Wissel Reading Wissel T. Holmes voor O. Ejaria Reading
99' Wissel Sheffield United Wissel B. Osborn voor D. McGoldrick Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Sheffield United
Opstellingen Reading - Sheffield United
De opstellingen van Reading en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reading gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Reading - Sheffield United

Reading en Sheffield United treffen elkaar in de 19e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Davies en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Reading en Sheffield United in de Championship vond plaats op 16 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sheffield United. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Sheffield United favoriet. 8 keer wist de ploeg van Reading te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Reading. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Reading 2
Winst Sheffield United 8
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reading op een 20e positie staat, terwijl we Sheffield United terugvinden op de 17e plaats.