Nabeschouwing Rotherham United - Blackpool (3-0) || Championship 2022/2023

Woensdag 14 september 2022 - 20:45 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Rotherham United het woensdag 14 september 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Blackpool (3-0)

Het Championship duel tussen Rotherham United en Blackpool is onder leiding van scheidsrechter Michael Salisbury geëindigd in een 3-0 overwinning voor Rotherham United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door C. Ogbene, waarmee Rotherham United met 1-0 de leiding nam. Rotherham United vergrootte in de 82e minuut de voorsprong nadat het via een goal van W. Harding op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was G. Kelly van Rotherham United die de 3-0 wist te maken in de 85e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Michael Salisbury, waardoor Rotherham United dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rotherham United - Blackpool 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Rotherham United Doelpunt C. Ogbene met assist van R. Wood Rotherham United 1-0
57' Wissel Blackpool Wissel S. Lavery voor I. Poveda Blackpool
63' Wissel Rotherham United Wissel T. Bola voor C. Bramall Rotherham United
66' Wissel Blackpool Wissel C. Patino voor C. Connolly Blackpool
73' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor O. Rathbone Rotherham United
76' Wissel Rotherham United Wissel G. Kelly voor C. Washington Rotherham United
80' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor J. Thorniley Blackpool
81' Wissel Rotherham United Wissel S. High voor O. Rathbone Rotherham United
81' Wissel Rotherham United Wissel C. Humphreys voor B. Norton-Cuffy Rotherham United
82' Doelpunt Rotherham United Doelpunt W. Harding met assist van T. Bola Rotherham United 2-0
84' Wissel Blackpool Wissel C. Wright voor R. Williams Blackpool
84' Wissel Blackpool Wissel S. Carey voor K. Dougall Blackpool
85' Doelpunt Rotherham United Doelpunt G. Kelly Rotherham United 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Blackpool
Opstellingen Rotherham United - Blackpool
De opstellingen van Rotherham United en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Blackpool zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.