Nabeschouwing Sheffield United - Birmingham City (0-1) || Championship 2021/2022

Zaterdag 7 augustus 2021 - 21:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Sheffield United het zaterdag 7 augustus 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Birmingham City. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Birmingham City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - Birmingham City (0-1)

Het Championship duel tussen Sheffield United en Birmingham City is onder leiding van scheidsrechter Tim Robinson geëindigd in een 0-1 overwinning voor Birmingham City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door M. Colin, waarmee Birmingham City met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Birmingham City.

LIVE Sheffield United - Birmingham City 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - Birmingham City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Birmingham City Doelpunt M. Colin met assist van J. Bela Birmingham City 0-1
42' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor K. Pedersen Birmingham City
53' Wissel Sheffield United Wissel R. Brewster voor L. Mousset Sheffield United
66' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor R. Woods Birmingham City
68' Wissel Birmingham City Wissel J. Leko voor S. Hogan Birmingham City
69' Wissel Sheffield United Wissel B. Sharp voor J. Fleck Sheffield United
71' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor R. Brewster Sheffield United
73' Wissel Birmingham City Wissel I. Sunjic voor T. Chong Birmingham City
77' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor J. Leko Birmingham City
78' Wissel Birmingham City Wissel J. Familia-Castillo voor R. Woods Birmingham City
79' Wissel Sheffield United Wissel O. McBurnie voor O. Burke Sheffield United
79' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor M. Colin Birmingham City
86' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor J. Familia-Castillo Birmingham City
90' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor G. Gardner Birmingham City
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Birmingham City
Opstellingen Sheffield United - Birmingham City
De opstellingen van Sheffield United en Birmingham City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield United gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Birmingham City zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.