Nabeschouwing Sheffield United - Blackburn Rovers (1-0) || Championship 2021/2022

Woensdag 23 februari 2022 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Sheffield United het woensdag 23 februari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Blackburn Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Blackburn Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - Blackburn Rovers (1-0)

Het Championship duel tussen Sheffield United en Blackburn Rovers is onder leiding van scheidsrechter Matt Donohue geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor C. Goode in de 66e minuut, waardoor Sheffield United met een man minder kwam te staan. Blackburn Rovers kreeg via R. Khadra in de 72e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Matt Donohue de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. De eerste goal werd pas ver in de tweede helft in de 92e minuut gemaakt door B. Davies waardoor Sheffield United met 1-0 aan de leiding kwam.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Matt Donohue, waardoor Sheffield United de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Sheffield United - Blackburn Rovers 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - Blackburn Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor J. Rothwell Blackburn Rovers
29' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. Egan Sheffield United
56' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor M. Gibbs-White Sheffield United
58' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor S. Berge Sheffield United
66' Rode kaart Sheffield United Rode kaart voor C. Goode Sheffield United
67' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor L. Travis Blackburn Rovers
72' Penalty gemist Blackburn Rovers Penalty gemist R. Khadra Blackburn Rovers
78' Wissel Sheffield United Wissel O. McBurnie voor B. Sharp Sheffield United
82' Wissel Blackburn Rovers Wissel T. Dolan voor R. Nyambe Blackburn Rovers
88' Wissel Sheffield United Wissel B. Davies voor M. Gibbs-White Sheffield United
92' Doelpunt Sheffield United Doelpunt B. Davies met assist van J. Robinson Sheffield United 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Blackburn Rovers
Opstellingen Sheffield United - Blackburn Rovers
De opstellingen van Sheffield United en Blackburn Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield United gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Blackburn Rovers zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.