Nabeschouwing Sheffield United - Coventry City (0-0) || Championship 2021/2022

Zaterdag 20 november 2021 - 13:30 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Sheffield United het zaterdag 20 november 2021 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Coventry City. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Coventry City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - Coventry City (0-0)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen Sheffield United en Coventry City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Sheffield United en Coventry City gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Coventry City kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Michael Salisbury niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Sheffield United - Coventry City 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - Coventry City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. Egan Sheffield United
30' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor G. Hamer Coventry City
31' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. Bogle Sheffield United
38' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor C. Hourihane Sheffield United
46' Wissel Sheffield United Wissel D. McGoldrick voor I. Ndiaye Sheffield United
51' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor C. OHare Coventry City
63' Wissel Coventry City Wissel M. Godden voor G. Hamer Coventry City
64' Wissel Coventry City Wissel T. Walker voor V. Gyokeres Coventry City
75' Wissel Coventry City Wissel L. Kelly voor B. Sheaf Coventry City
86' Wissel Sheffield United Wissel B. Osborn voor E. Stevens Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Coventry City
Opstellingen Sheffield United - Coventry City
De opstellingen van Sheffield United en Coventry City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield United gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Coventry City zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sheffield United - Coventry City

Sheffield United en Coventry City treffen elkaar in de 18e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Salisbury en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sheffield United en Coventry City in de Championship vond plaats op 15 januari 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Sheffield United favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Coventry City slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sheffield United 5
Winst Coventry City 3
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sheffield United op een 17e positie staat, terwijl we Coventry City terugvinden op de 4e plaats.