Nabeschouwing Sheffield United - Hull City (0-0) || Championship 2021/2022

Dinsdag 15 februari 2022 - 20:45 uur



In de Championship 2021/2022 neemt Sheffield United het dinsdag 15 februari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - Hull City (0-0)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen Sheffield United en Hull City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Sheffield United dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Sheffield United, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Oliver Langford niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sheffield United - Hull City
Balbezit
71%
29%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
21
8
Schoten op doel
2
1
Aanvallen
138
80
Gevaarlijke aanvallen
81
34
Passes
586
247
Overtredingen
11
13
Buitenspel
1
3
Corners
12
3
Wissels
2
3
LIVE Sheffield United - Hull City 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Wissel Hull City Wissel C. Elder voor L. Coyle Hull City
48' Gele kaart Hull City Gele kaart voor G. Honeyman Hull City
56' Wissel Hull City Wissel T. Eaves voor M. Forss Hull City
67' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor I. Ndiaye Sheffield United
68' Wissel Sheffield United Wissel B. Sharp voor I. Ndiaye Sheffield United
71' Wissel Hull City Wissel A. Jones voor R. Slater Hull City
75' Gele kaart Hull City Gele kaart voor S. McLoughlin Hull City
79' Wissel Sheffield United Wissel S. Berge voor C. Hourihane Sheffield United
83' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor G. Baldock Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Hull City
Opstellingen Sheffield United - Hull City
De opstellingen van Sheffield United en Hull City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield United gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Hull City zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Paul Heckingbottom
Wissels Sheffield United
# Speler Pos.
1 Adam Davies K
26 Charlie Goode V
22 Ben Davies V
4 John Fleck M
8 Sander Berge M
10 Billy Sharp A
36 Daniel Jebbison A
Formatie 4-4-1-1
Coach Shota Arveladze
Wissels Hull City
# Speler Pos.
32 Harvey Cartwright K
3 Callum Elder V
5 Alfie Jones V
24 Di'Shon Bernard V
18 George Moncur M
8 Greg Docherty M
9 Tom Eaves A
Voorbeschouwing Sheffield United - Hull City

Sheffield United en Hull City treffen elkaar in de 25e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Langford en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sheffield United en Hull City in de Championship vond plaats op 18 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sheffield United. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Sheffield United favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Hull City slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sheffield United 8
Winst Hull City 2
Gelijkspel 1
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sheffield United op een 9e positie staat, terwijl we Hull City terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sheffield United - Hull City Opstelling Sheffield United Opstelling Hull City Live Sheffield United - Hull City Live Sheffield United - Hull City kijken Sheffield United - Hull City kijken Live Sheffield United - Hull City stream Sheffield United - Hull City Fox Sports Nabeschouwing Sheffield United - Hull City Uitslag Sheffield United - Hull City Statistieken Sheffield United - Hull City Championship 2021/2022 Sheffield United - Hull City wedden Sheffield United - Hull City gokken Sheffield United - Hull City Unibet