Nabeschouwing Sheffield United - Stoke City (2-1) || Championship 2021/2022

Zaterdag 16 oktober 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Sheffield United het zaterdag 16 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Stoke City. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Stoke City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - Stoke City (2-1)

Het Championship duel tussen Sheffield United en Stoke City is onder leiding van scheidsrechter Keith Stroud geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door J. Brown, waarmee Stoke City met 0-1 de leiding nam. Sheffield United kwam in de 80e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Mousset, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette D. McGoldrick zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sheffield United de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Keith Stroud, waardoor Sheffield United dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sheffield United - Stoke City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - Stoke City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor T. Smith Stoke City
55' Doelpunt Stoke City Doelpunt J. Brown Stoke City 0-1
56' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor J. Brown Stoke City
67' Wissel Sheffield United Wissel L. Mousset voor B. Osborn Sheffield United
67' Wissel Stoke City Wissel S. Clucas voor M. Vrancic Stoke City
71' Wissel Sheffield United Wissel C. Hourihane voor O. Norwood Sheffield United
77' Wissel Sheffield United Wissel D. McGoldrick voor I. Ndiaye Sheffield United
80' Doelpunt Sheffield United Doelpunt L. Mousset met assist van D. McGoldrick Sheffield United 1-1
80' Wissel Stoke City Wissel S. Fletcher voor J. Brown Stoke City
81' Wissel Stoke City Wissel S. Surridge voor N. Powell Stoke City
83' Doelpunt Sheffield United Doelpunt D. McGoldrick met assist van E. Stevens Sheffield United 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Stoke City
Opstellingen Sheffield United - Stoke City
De opstellingen van Sheffield United en Stoke City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Stoke City zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.