Nabeschouwing Sheffield United - Sunderland (2-1) || Championship 2022/2023

Woensdag 17 augustus 2022 - 21:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Sheffield United het woensdag 17 augustus 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - Sunderland (2-1)

Het Championship duel tussen Sheffield United en Sunderland is onder leiding van scheidsrechter James Linington geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor D. Neil in de 31e minuut, waardoor Sunderland met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 33 minuten was het A. Ahmedhodzic die Sheffield United op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Sheffield United via een goal van M. Lowe in de 47e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 55e minuut was het Sunderland dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van L. Gooch, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter James Linington, waardoor Sheffield United dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sheffield United - Sunderland 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Rode kaart Sunderland Rode kaart voor D. Neil Sunderland
33' Doelpunt Sheffield United Doelpunt A. Ahmedhodzic met assist van O. Norwood Sheffield United 1-0
47' Doelpunt Sheffield United Doelpunt M. Lowe met assist van A. Ahmedhodzic Sheffield United 2-0
54' Wissel Sunderland Wissel J. Matete voor E. Simms Sunderland
54' Wissel Sunderland Wissel B. Wright voor A. Pritchard Sunderland
54' Wissel Sunderland Wissel T. Hume voor E. Embleton Sunderland
55' Doelpunt Sunderland Doelpunt L. Gooch met assist van R. Stewart Sunderland 2-1
65' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. ONien Sunderland
66' Wissel Sheffield United Wissel J. Fleck voor J. McAtee Sheffield United
66' Wissel Sheffield United Wissel R. Khadra voor R. Brewster Sheffield United
72' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. Gooch Sunderland
74' Wissel Sheffield United Wissel O. McBurnie voor I. Ndiaye Sheffield United
86' Wissel Sunderland Wissel A. Alese voor D. Batth Sunderland
86' Wissel Sunderland Wissel J. Diamond voor J. Clarke Sunderland
94' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor O. McBurnie Sheffield United
94' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor J. Matete Sunderland
97' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor B. Wright Sunderland
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Sunderland
Opstellingen Sheffield United - Sunderland
De opstellingen van Sheffield United en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield United gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Sunderland zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.