Nabeschouwing Sheffield United - West Bromwich Albion (2-0) || Championship 2021/2022

Woensdag 9 februari 2022 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Sheffield United het woensdag 9 februari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen West Bromwich Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - West Bromwich Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - West Bromwich Albion (2-0)

Het Championship duel tussen Sheffield United en West Bromwich Albion is onder leiding van scheidsrechter Leigh Doughty geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door B. Sharp, waarmee Sheffield United met 1-0 de leiding nam. In de 39e minuut moest J. Livermore van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Leigh Doughty een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest West Bromwich Albion verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Sheffield United via een goal van B. Sharp in de 80e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Sheffield United.

LIVE Sheffield United - West Bromwich Albion 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - West Bromwich Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Sheffield United Doelpunt B. Sharp met assist van G. Baldock Sheffield United 1-0
38' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor A. Mowatt West Bromwich Albion
39' Rode kaart West Bromwich Albion Rode kaart voor J. Livermore West Bromwich Albion
46' Wissel West Bromwich Albion Wissel J. Molumby voor G. Diangana West Bromwich Albion
69' Wissel Sheffield United Wissel O. McBurnie voor D. McGoldrick Sheffield United
69' Wissel Sheffield United Wissel M. Gibbs-White voor I. Ndiaye Sheffield United
76' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. Bogle Sheffield United
79' Wissel West Bromwich Albion Wissel C. Robinson voor A. Mowatt West Bromwich Albion
80' Doelpunt Sheffield United Doelpunt B. Sharp Sheffield United 2-0
85' Wissel West Bromwich Albion Wissel D. OShea voor D. Furlong West Bromwich Albion
94' Wissel Sheffield United Wissel S. Berge voor B. Sharp Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - West Bromwich Albion
Opstellingen Sheffield United - West Bromwich Albion
De opstellingen van Sheffield United en West Bromwich Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield United gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en West Bromwich Albion zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.